OMA KALENTERI EDULLISESTI JA VAIVATTOMASTI

Meillä hintaan sisältyy kaikki:

  • ammattitaitoinen suunnittelu- ja taittopalvelu
  • valmiit kalenteripohjat ja -kuvat
  • nimipäivien tekijänoikeusmaksut
  • nopea toimitus ja paras palvelu

KALENTEREISSA ON EROJA

Kuten on myös kalenteritoimittajissa. Hyvän kalenterin tekeminen vaatii osaamista, jota meille on kertynyt kymmenien vuosien aikana. Perinteinen kotimainen käsityötaito yhdistyy uusimpaan valmistustekniikkaan ja ammattitaitomme kulkee tiedon ja taidon rinnalla – vuoden jokaisena päivänä.

CC-kalentereiden takana on Suomen kokeneimman kalenterikustantamon pitkäaikainen ennakkoluuloton tuotekehitystyö. Saavuttamamme asiakasluottamus on ansaittu kovalla työllä.

Kartoitamme huolellisesti kalenterillesi asetettavat tavoitteet ja vaatimukset. Määrittelemme kaikki tekniset ja sisältökysymykset. Autamme sinua säästämään aikaa ja välttämään vaivaa.

Voit myös valita, valmistetaanko räätälöidyt kalenterisi Suomessa vai ulkomailla. Kalenteripalvelulla on laaja verkosto monivuotisia yhteistyökumppaneita paitsi kotimaassa, myös ympäri maailman. Jos suomalaisuus ei ole arvovalinta, vaan hankinnan kriteeri on hinta, voimme auttaa myös tässä tapauksessa. Harkitaan yhdessä sopivin tuotantopaikka kustannusten ja aikataulun mukaan.

MILLAINEN ON HYVÄ MAINOS- JA JÄRJESTÖKALENTERI?

  • Se on edullinen, laadukas ja tehokas mainosväline ja jäsenetu.
  • Se rakentaa yritys- ja järjestökuvaa.
  • Se otetaan käyttöön ja se on käytössä koko vuoden.
  • Se on yksilöllinen, selkeä ja toimiva.
  • Se on juuri sellainen kuin itse haluat sen olevan.

KALENTERIT VARAINHANKINTAAN JA OPINTO-OPASKALENTERIT

Omin valokuvin tai piirustuksin varustettu seinäkalenteri on myös loistava varainhankintatapa yhdistyksille, kouluille ja urheiluseuroille. Kalenterin suunnitteluun on mukava ottaa mukaan myös oppilaat ja pelaajat. Itse suunnitellun ja kuvitetun kalenterin myynnillä on mahdollista kerätä hyvät tulot vaikkapa luokkaretkeä tai turnausmatkaa varten!

Kalentereihimme voidaan myös yhdistää oppilaitoksen opinto-opas, jolloin kalenteriosaan on mahdollista painaa valmiiksi esimerkiksi tenttipäivät.

 

OTA MEIDÄT AJOISSA MUKAAN SUUNNITTELUUN

Tarjoamme käyttöösi pitkän kokemuksemme kalentereiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Kalenteriprojekti on helppo toteuttaa kanssamme. Tiivis yhteistoiminta auttaa pitämään sovitut toimitusajat ja takaa, että räätälöidyt kalenterit toimitetaan oikeaan aikaan ja tilatun mukaisina. Neuvomme eivät maksa mitään, mutta voivat olla hyvinkin arvokkaita!

Käytössäsi on yhteyshenkilö, joka hoitaa kalenteriprojektin alusta loppuun, keskustelee kanssasi ja opastaa myös kaikissa esiin tulevissa kysymyksissä. Asiakaspalautteemme mukaan yhteyshenkilöittemme palvelualttiuteen ja asiantuntemukseen ollaan oltu erityisen tyytyväisiä.